Тихо шепнат две очи: за теб, за мен, за любовта!
Устните в миг съдбовен изричат думи, спиращи дъха!
Обичам тихия ти поглед - молещ ме за красива топлина!
"Обичам те" - казвай ми любовно, дори след цялата тъга!
© Фатиме Тибер Все права защищены
Харесах!