Няма закон в любовта.
Две тела, равносилни на тяло.
Две души, приютени в една,
две морета в планетата цяла.
Няма покой в любовта,
щом се стапяме в лунни пожари
и последният пролетен сняг
не хлади, а изгаря, изгаря!
Няма права в любовта.
Победители няма. И его.
Няма гордост. Но има вина
и у нея, е, да - и у него.
Няма врата в любовта
със ключе и ръждива ключалка.
Най-голяма е тя на света,
а се сбира в сърцето ни малко.
© Снежина Все права защищены