Една история между мъж и жена.
Една мечта, зародена в детската душа.
Една душа, тъй чиста и невинна като утринна роса.
Една душа, запазена в сърцето на една силна жена.
Един мъж – загадъчен и страстен, нахлуващ в нощта,
в мислите и сънищата на тази силна жена!
Един копнеж, устоял във времето на самота,
търси своята сродна душа!
И в една магична пълнолунна нощ две души се събират.
В танца страстен се те преплитат, забравили за останалия свят
и душите в нежна обич се вричат
да бъдат заедно докрай света.
На забавен каданс те танцуват своето болеро,
обгърнати от любовната магия.
Вятърът донася шепота на нежните слова,
все още недоизказани.
А романсът между мъжа и жената е нестихващ
и горящ през летящото време!
Танцът на две преплитащи се тела,
тъй парещи и огнени показват наяве стаени страсти.
За тях танцът е всичко!
Той е като въздуха, който дишат.
Без него те не могат да живеят, както и един без друг.
В очите ù той пламък вижда на магичния ù свят,
в който тя неуморно скита, търсеща неговия бряг.
Доверие в нея той събужда за любов,
издържаща на всички изпречили ù се препятствия.
А в далечината кораб тихо плава,
устремен към сигурния бряг на живота бъден.
От чиста любов и страст изтъкан.
А любовта за тях е като пътеводна звезда,
светеща единствено за тях и водеща ги към мечтания им свят.
Двойка неразделна са те, като две сърца, вплетени в едно,
омагьосани от танца на любовта, събрани в нощта.
Заедно те едно цяло съставляват
и своите цели постигат,
и завинаги любовта си те ще пазят
ценна и свята в чистите си сърца!
© Босилка Алексова Все права защищены