27 февр. 2020 г., 10:18

И бурята си има цвете 

  Поэзия » Любовная
840 0 0

Буря ни изпращат планините,

вдига се в далечината прах,

но знам че здрави са стените,

и вятърните мелници до тях.

 

И моля ви не се плашете,

всичко си върви по план,

и бурята си има цвете,

влюбена е в Ураган.

 

© Иван Бодуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??