Feb 27, 2020, 10:18 AM

И бурята си има цвете 

  Poetry » Love
838 0 0

Буря ни изпращат планините,

вдига се в далечината прах,

но знам че здрави са стените,

и вятърните мелници до тях.

 

И моля ви не се плашете,

всичко си върви по план,

и бурята си има цвете,

влюбена е в Ураган.

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??