Вино червено за мене си ти
и на глътки отпивам те бавно,
сладка омая в мене трепти,
горя от любовно пиянство.
Ще вкусвам всяка капка от теб,
ще те пия сантиметър по сантиметър,
усещам те как бавно се вливаш в мен,
как ума ми превземаш омайно.
После главата ми пълниш с мечти,
очите започват да светят гальовно,
а сърцето в гърдите - тупти, ли тупти,
усещам желание в мене любовно.
Вино червено за мене си ти
и до дъно пак ще те пия,
искам до мен, всеки ден да си ти
и нека пак от любов се напия.
© Пламена Владимирова Все права защищены
нека всичките да пием за щастието и любовта!
Благодаря Ви, много ме зарадвахте!