21 сент. 2008 г., 11:14

Любовно Послание 

  Поэзия » Любовная
880 0 2
1   Трудно е да живея,
     лесно е да умра.
     Как да оцелея?
     Как да се примиря?

2   Мисълта за теб
     отвътре ме изгаря,
     погледът в очите ти
     ме кара да мечтая!

3   Близостта до сърцето ти
     ме кара да потрепна,
     гласът твой от този свят
     ме кара да изчезна!

4   Когато зората изгрява,
     мисълта за теб ме покорява.
     Когато дъжд завали,
     спомням си за твоите сълзи!

5   Когато слънце и облак се заплитат,
     усещам чувства в душата ти
     да се преплитат!

6   Как да оцелея?
     Как да доживея
     мига, в който
     Бог ще се любува
     на нашата любов,
     която ще царува?

7   И в този миг
     аз чакам...
     Светлина
     моя разум
     да огрее.
    

© Емануела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??