Тежко и тръпчиво
отпивам виното аз,
щом преглътна е горчиво
като прегоряла страст...
Също като любовта е
бавно се преглъща,
като лава загрява
в огън ни превръща.
Изгарящи страсти
в чашите бушуват
кристали червени
в очите лудуват.
Сърцата ни слива
в любовна магия
горя, но продължавам
до дъно... да пия!
© Nina Toshich Все права защищены