Любовта си има миризма.
Любовта.Тя е най-щастливата
на света.Всеки лъч за нея копнее,
и всяка причка за нея пее.
Тя е мила и добра
и е най-голямата чаровница.
Всеки в мрежите си може тя да оплете.
Това не е никакъв проблем за нейното сърце.
Прекрасен ангел ни е тя,
© Пламена Добрева Все права защищены
Да,има аромат-но дали е на пролет или на есен също решаваме ние.
Тогава дали любовта е щастлива?.....
Това също го решаваме ние.