Sep 28, 2007, 7:35 PM

Любовта 

  Poetry
535 0 6

Любовта си има миризма.

Любовта.Тя е най-щастливата

на света.Всеки лъч за нея копнее,

и всяка причка за нея пее.

Тя е мила и добра

и е най-голямата чаровница.

Всеки в мрежите си може тя да оплете.

Това не е никакъв проблем за нейното сърце.

Прекрасен ангел ни е тя,

без нея ний сме нищо
на таз Земя.
С прекрасни мигове ни дарява
Любовта.






© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??