Любовта!
Къде е тя?
Има я навсякъде
около нас.
Има я във теб, във мен,
във въздуха, цветята,
слънцето, луната.
Тя храна е за душата.
Тя е нещото, което
силно сгрява ни сърцето.
Няма ли любов,
не съществува нищо.
Всичко, от което се нуждаем
ний сега, то единствено е
ЛЮБОВТА!
© Нели Мирчова Все права защищены