Любовта - какво всъщност е тя?
Една искрица любов е способна на толкова много неща,
отвежда ни в една нова страна -
на красота, нежност, доброта,
всичко, що мечтае всяка истинска душа.
Позволи ú да те докосне,
вкуси от нея,
позволи ú да те доближи.
Няма да сгрешиш, не се чуди,
а отвори сърцето си и я приеми.
© Ани Все права защищены