15 авг. 2023 г., 07:51

Любовта 

  Поэзия » Любовная
156 0 0

Любов да имаш споделена, това късмет е не съдба. 

За тебе друг живота си да дава, за него ти да бъдеш сродната душа. 
Живота със усмивка всеки ден да го изпълва, сутрините зарад него да се будиш ти. 
И пеперуди във стомаха ти да пърхат, за същият човек да си единствен ти. 

 

Да бъдеш ти обичан повече от всеки друг! 
Да бъдеш ти, дори от другите отричан, но единствен да си ти за друг! 
Любов до сетния си дъх в сърцето си да носиш, без да искаш нещо във замяна. 
Любов такава нека е за теб, дори живота си за друг да го дадеш в замяна.

 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??