12 авг. 2013 г., 18:04

Любовта 

  Поэзия » Любовная
426 0 1

Такава е тя, трудно ми е да дам генерално обяснение.

Тя е като привидение,

не предусещаш нито нейното присъствие,

нито нейното отсъствие.

Тя е едно необуздано човешко явление.

Изпитваш от нея блаженство, умиротворение,

към нея благоговение, а след нея падение.

Няма ден и нощ, сън и блян без нейно присъствие.

Няма ден и нощ, сън и блян след нейното отсъствие.

Тя е в постоянно движение.

Тя е за живота най-ценното учение.

 

 

© Dimitar Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Стихът е хубав.Хареса ми!
Предложения
: ??:??