Любовта е нещо,
любовта е някой,
който идва изведнъж при теб
и прекъсва ти съня нелеп.
Ти хукваш,
без да спираш.
Защо го правиш, замисли се.
Преди да тръгнеш, подготви се!
Може заради мечтите,
може заради сълзите,
ала замисли се пак и се втурни
в твоите велики, шеметни мечти.
© Петя Белчева Все права защищены