Jul 15, 2007, 11:19 AM

Любовта 

  Poetry
764 0 0
  
Любовта
 

Любовта е нещо,

любовта е някой,

                      който идва изведнъж при теб

                 и прекъсва ти съня нелеп.


Ти  хукваш,
без да спираш.

                    Защо го правиш, замисли се.

                           Преди да тръгнеш, подготви се!



Може заради мечтите,

може заради сълзите,

               ала замисли се пак и се втурни

                   в твоите велики, шеметни мечти.


© Петя Белчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??