15.07.2007 г., 11:19 ч.

Любовта 

  Поезия
754 0 0
  
Любовта
 

Любовта е нещо,

любовта е някой,

                      който идва изведнъж при теб

                 и прекъсва ти съня нелеп.


Ти  хукваш,
без да спираш.

                    Защо го правиш, замисли се.

                           Преди да тръгнеш, подготви се!



Може заради мечтите,

може заради сълзите,

               ала замисли се пак и се втурни

                   в твоите велики, шеметни мечти.


© Петя Белчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??