Преди не те обичах,
признавам си веднага,
но сега, когато ме остави,
разбрах какво е любовта.
Боли ме вътре в мен.
Една малка частица
вътре в мен боли -
сърцето е, нали?
Сълзите ми не спират да текат,
очите ми ще изтекат.
Всичко води към теб,
всичко в мен крещи,
че иска само теб.
Това, разбрах, е любовта -
болезнена и страстна.
© Иф Все права защищены