14.10.2008 г., 18:11 ч.

Любовта - болезнена и страстна 

  Поезия » Любовна
1017 0 0

 

Преди не те обичах,

признавам си веднага,

но сега, когато ме остави,

разбрах какво е любовта.

Боли ме вътре в мен.

Една малка частица

вътре в мен боли -

сърцето е, нали?

Сълзите ми не спират да текат,

очите ми ще изтекат.

Всичко води към теб,

всичко в мен крещи,

че иска само теб.

Това, разбрах, е любовта -

болезнена и страстна.

© Иф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??