31 окт. 2015 г., 15:00

Любовта е любов, когато... 

  Поэзия » Любовная
558 0 0

Нощите, дългите,
те ми станаха враг.
В тях умувам, будувам,
че пак ще се върнеш.
И дори да зная, че няма как,
залъгвам се и се преструвам.
И дори да е късно за тези мечти,
аз все тъй в сърцето ги пазя.
Любовта е любов, когато дори
времето не ще я прегази. 

© Ивета Врескова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??