7 янв. 2023 г., 07:53

Любовта ми е знак 

  Поэзия » Любовная
446 0 0

   

Любовта ми е знак

 

И във синята вечер,

и във светлия ден

аз за тебе си мисля,

ти си винаги с мен.

 

Не забравяй очите –

този пламък във тях!

Не забравяй мечтите,

та дори да е грях!

 

Докосни ме със устни,

усети със душа!

И във дните различни

подари красота!

 

И със силните чувства

във вечерния мрак

мисълта ми те  следва,

любовта ми е знак!

 

        Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??