И във синята вечер,
и във светлия ден
аз за тебе си мисля,
ти си винаги с мен.
Не забравяй очите –
този пламък във тях!
Не забравяй мечтите,
та дори да е грях!
Докосни ме със устни,
усети със душа!
И във дните различни
подари красота!
И със силните чувства
във вечерния мрак
мисълта ми те следва,
любовта ми е знак!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados