22 мар. 2013 г., 09:23

Любовта ми към теб 

  Поэзия » Любовная
815 0 0

Чиста, искрена, опияняваща е любовта ми към теб,

чрез въздуха дори усещам я навред,

дори само когато погледна напред.

Толкова силно я усещам всеки следващ ден,

че ме е страх да не те изгубя някой ден.

 

Неподправена и истинска е тя,

променяща света на две влюбени сърца.

Знай, тя е за вечни времена,

пламенна и страстна - копнееща за теб сега.

 

 

Засмяна и щастлива съм всеки час,

щом в ума ми има те пак,

с усмивка завчас

лицето ми грейва

и нищо и никой

пламъка светъл не може да развали,

усмивката вечно на моето лице ще стои.

 

 

Когато сме заедно,

светът е по-светъл и красив.

Ти осмисляш моя живот, мечти,

красотата на дните ми.

Заедно с теб до края на света

искам да стигна, не е шега.

 

Любовта си да раздавам всеки ден,

да усещам твоята в замяна е дар благословен.

Да се обичаме е най-красивата мечта

и аз вярвам, че това ще трае чак до вечността!

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??