22 февр. 2015 г., 13:59

Любовта ми към теб 

  Поэзия » Любовная
545 0 0

Любовта ми към теб е много силна и ме убива,
а аз не мога да я преживея и плача всяка вечер....
Въпреки това ти пожелавам да бъдеш щастлива,
но ме боли, че ти не пожела с мен да се срещнеш....

Любовта ми към теб е нещо наистина ненормално
и аз не знам защо и как се влюбих в твоите кафяви очи.
Защо се разплаквам когато се разхождам сам по морето?
И защо твоята любов на сърцето ми толкова много тежи?

Любовта ми към теб е като тъжен филм, който не свършва,
а главния герой страда всеки ден заради една красива жена.
Любовта ми към теб е толкова истинска и откровена,
че ще ми разбиеш на парчета сърцето, ако не ми кажеш "Да"!

Любовта ми към теб е нещо което с думи не може да се опише,
защото всичко е в сърцето ми, а ключът за него е в твоите ръце.
Тази любов е като приказка в която един мъж редовно плаче,
а една жена му дава сили, но дори да иска тя не може да го разбере!

© Калоян Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??