4 авг. 2024 г., 10:31  

Любовта не е там, където изглежда, че е 

  Поэзия
93 1 0

 

 

Какво деюре виждаш в секса, 

О’ драги ми смехурко кисел?! 

Нагон, а след нагона червей,

в това ли трябва да е вица?!

 

Какво задоволи в душата, 

ако изобщо не си любил, 

ако си бъхтал да изригнеш, 

а чувствата убил в целта ти?!  

 

Не си ли ти тогава пудел 

и мазен тутманик от пъзел?! 

Безмислено ли се докосват, 

телета жадни за насита, 

Наситата ли е целта ни, 

или да бъдем верни, питам?!

 

Един е ритъмът на Оня, 

от чийто Дъх сме произлезли! 

Една е силата на огъня, 

дано от ада да излезем!

 

© Аспарух Любенов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??