И ето, любовта отново дойде.
Да се радвам, или не?
Ти си толкова прекрасен
с твоя глас мил и ясен.
Когато те видя,
лицето ми засиява.
Твоят лик като звезда
на небето изгрява.
Всеки миг ми липсваш,
искам с прегръдки
да ме обсипваш.
Дано това да не е сън,
моята любов е птичка бяла,
която се рее навън.
© Жасмина Все права защищены