16 нояб. 2018 г., 10:02

Любовта ти 

  Поэзия
324 0 0

Не ми казвай Обичам те!

Недей!

Не искам да чувам тази лъжа

и да паля душата си с въглени.

 

Не ми казвай, че съм завинаги! 

Стига! 

Самотата е дар пред изкуственото ти Ние.

 

Не ми казвай, че ме обичаш.

Върви си!

Без теб празнотата поне ще е истинска.

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??