Любовта за мен е... черно-бяла, на райета,
сгушена в две късчета небе.
Тя е пролет и поля от слънчогледи,
бриз и полъх на море!
Любовта за мен е пеперуда - пъстроцветна,
пърхаща в стомаха ми с криле.
Тя е в въздухът, когато дишам.
Тя е ритъмът на моето сърце.
Любовта ми... тя си има име,
ТЯ го знае, аз го знам.
Тя не иска да я вземе - любовта ми,
на кого тогава да я дам.
© Адриан Иванов Все права защищены
Успех!