2 мая 2007 г., 22:10

Люляче мило 

  Поэзия
507 0 2
 Люляче мило
 как сладко цъфти,
 сякаш в себе си скрило
 стотици малки мечти.
 
 Щом го погледнеш дори
 аромата потаен долавяш,
 а спреш ли до него ти,
 в плен негов оставаш.
 
 Люляче мило
 с лилав вкус на сладки мечти,
 или пък нежно осветило
 деня с белоснежни реси.
 
 Люляче, ти,
 там където цъфтиш,
 на моята любима подари
 белоснежна ласка с лилави мечти.

© СинчецЪ ИвановЪ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??