11 июл. 2010 г., 16:03

Люляци 

  Поэзия
562 0 7

 


Люляци


Лилави усмивки в стъклото ми трепкат
и искат да влязат във стаята с смях.
Почукват. Закачат се. Бавно открехват
прозореца. Литва към мен аромат.

С лилава песен усмихват ми утрото,
лилави мисли във мене роят
и чувствам се лека - лилаво влюбена,
унесена в бяло-лилава вълна.

И нежното топло лилаво събуждане
пренася ми мислите тайно при теб -
желано вписвам те в моя унес
под мойто уханно лилаво небе...

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??