29 апр. 2012 г., 00:43

Люляков залез 

  Поэзия » Пейзажная
592 0 11

                                 Люляков залез          

 

                        Бакърените облаци суетно

                        изпратиха слънцето 

                        до  хоризонта, в  злато очертан,

                        сбогуваха  се  безответно...

                        то продължи по пътя си  избран.

 

                        Натъжени, те взеха  цвят

                        от  люляк разцъфтял,

                       - отдавна  сенките  им  той  зове -

                        кой дълго чака  в този  свят...

                        и  люляково  стана  сънното  небе.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??