17 февр. 2015 г., 11:36

M. 

  Поэзия » Любовная
827 1 2

Докато смъртта ни раздели?! Нима?
Искам с теб да споделя безкрайността! 
Един живот не стига за това
да се докосна до твоята душа.
Ти винаги ще идваш във съня ми,
в нощта... безмълвен и студен.
И винаги ще чувствам твойте длани
... как галят ме със нежност на сатен.
 Докато смъртта ни раздели?! Нима?
Аз искам с теб да споделя безкрайността! 

© Жанета Осипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??