(на Маргарита Василева - враната)
Защита. Спасение.
В небе - крепостта.
Велико прозрение -
печат на скала!
Хорище на нимфи.
Легенда една -
славянка и конник,
ръка за ръка!
Мелодия. Нежност.
Акустика. Храм.
Мъдрост и Свежест,
и Гордост, и Плам!
А пълна със тайни
една пещера
преливаше Времето
сълза по сълза...
© Красимир Дяков Все права защищены
сълза по сълза...
Чудесно посвещение, Зем!Пази приятелството!