29 мар. 2005 г., 00:33

Мадоната 

  Поэзия
1084 0 0
В очите на Мадоната потърсих спомена за майката,
която не остана приведена над леглото ми.
В сълзите на Мадоната се огледах
и продължих да търся майката,
която загубих в прашния път на изпитанията.
В сърцето на Мадоната погледнах
и разбрах, че е жива Любовта,
чието име е майка, но моята, родната
не беше там.. И се сгуших в ръцете на Мадоната.

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??