8 июн. 2011 г., 12:15

Магия 

  Поэзия » Любовная
643 1 3

 

 

Магия

 

В магията на сънищата влязох

и там бе ти и беше ясно като ден;

цветя уханни и красиви рози

ти подарих и стоплих твоя дъх студен.

 

А ти пое дъха ми свеж и девствен

и две дихания се сляха във любов;

събуди се животът в мен тържествено

и плахо аз поех към порив нов.

 

 

 

 

© Хел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??