Магия
В магията на сънищата влязох
и там бе ти и беше ясно като ден;
цветя уханни и красиви рози
ти подарих и стоплих твоя дъх студен.
А ти пое дъха ми свеж и девствен
и две дихания се сляха във любов;
събуди се животът в мен тържествено
и плахо аз поех към порив нов.
© Хел Всички права запазени