9 февр. 2008 г., 09:23

магия 

  Поэзия
734 0 3
Притаил си дъх в тъмнината.
Разкажи ми фантазиите си,
разкажи ми тайните си мечти.
Вмъкни ме в теб.
Отварям... готов ли си?
Захарта превръща се в карамел,
от свещта остава само восък.
Коприната се свлича,
омара въздуха изпълва.
Проблясъците от сапфир,
кадифеното докосване,
вълчият ти зов...
Стене от полуда тишината.

© Мими Креолева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??