В такава нощ се случват чудеса.
Звезди отмерват пулса на небето.
В такава нощ отново съм сама,
макар сърцето с теб да е заето.
Луна-око ще бъде изповедница..
нощен бриз всичко ще прости.
На магия бяла аз съм пленница,
а черна болка в мен пищи.
В такава нощ се случват чудеса...
сълзи се стичат бавно по лицето.
В такава нощ е просто грехота
разбито да тупти сърцето.
© Елистас Все права защищены
макар сърцето с теб да е заето."
Силно и красиво !