6 февр. 2013 г., 15:04

Магия 

  Поэзия
414 0 3

Пет огньове съм наклала сред потайни нощи,

пет омесила съм пити и в жарава с омайниче изтляха.

И аз тлея и лудея ден и нощ в жарава,

как любима да ти стана?

В тъмна доба на кръстопът да те пресрещна,

в риза самодивска да ме видиш

и косите да се люшкат като тъмна пяна.

Как любима да ти стана?

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??