Feb 6, 2013, 3:04 PM

Магия 

  Poetry
396 0 3

Пет огньове съм наклала сред потайни нощи,

пет омесила съм пити и в жарава с омайниче изтляха.

И аз тлея и лудея ден и нощ в жарава,

как любима да ти стана?

В тъмна доба на кръстопът да те пресрещна,

в риза самодивска да ме видиш

и косите да се люшкат като тъмна пяна.

Как любима да ти стана?

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??