7 мар. 2006 г., 20:37

Магия 

  Поэзия
766 0 0

Какво направи ти,че и до днес
не спрях за теб да мисля?
Не вярваш ли...?
Ела и сам-сама ще ти разкажа.
Ще почна с думи най-красиви и
така ще мина на горчиви,
с които май и ще завърша,
но преди да го извърша още нещо
аз ще кажа.Снего искам само да
покажа,че в ума ми си осаваш ти,но не
и в сърцето ми.
`Силно аз обичах те не крия,но сам
направи ми една магия-безразлична да съм
вече и да съжалявам теб човече!`

© Мариела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??