11 мар. 2010 г., 13:24

Магьосница 

  Поэзия » Любовная
588 0 0

Магьосница за мен е любовта,

а всичките ù

 

 дарове-магия

навсякъде и вечно по света

ще броди нейната стихия.

 

Обич моя, вълшебна любов,

от тебе за миг съм сломена

 и после със радостен зов

ме въздигаш, макар заслепена...

 

Дущата ми е птица, дето пада,

простреляни са нейните криле,

любов, рани  я от засада

и от небето я отне...

 

 

 

 

 

 

 

© Може би закъсняла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??