4 июл. 2020 г., 07:50

Май 

  Поэзия
403 0 0

Под похлупака на времето, живота ври и кипи.

И от парата, прозират по малко душите ни.

Готвачът пее

май

се събужда в песен

Щъркелите разперват деня в крилете си,

преследвайки слънцето, прежулило последния феникс

© Хей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??