5 февр. 2008 г., 09:13

Май, без да искам, те обикнах... 

  Поэзия » Любовная
1412 0 4

 

Май, без да искам, те обикнах...

май дадох ти раненото сърце...

но късно е, аз вече те отритнах,

макар протегнала към теб ръце...

 

Сега те мисля постоянно,

усещам те, затворила очи,

и даже ме боли... и ми е странно,

че карам любовта си да мълчи...

 

Май, без да искам, те обичам,

залъгваща и себе си, и теб,

че аз съм вечно тъжното момиче,

създадено да бъде мрачен лед...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??