9 дек. 2008 г., 20:01

Майчино сърце 

  Поэзия » Другая
576 0 1

Майчино сърце

 

Как тръпне сърцето на мама

щом чуе звъна телефонен,

че само той връзка остана

със нейните рожбички родни.

 

Когато сама е си спомня

как нежно в прегръдка държеше.

Роди ги, отгледа, накрая

отлитнаха те надалече.

 

Останали с татко самички

във тихата есенна вечер,

разлистват спомени вечни

и чуват смеха им далечен.

 

По птиците пращат им Здраве.

По вятъра - Щастие вечно.

Каквото желаят - да стане,

да бъде пътят им лесен.

© Гергана Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Децата са богатство - най-голямото, което може да има човек!
Предложения
: ??:??