25 окт. 2008 г., 20:09

Майка 

  Поэзия » Другая
1019 0 11
МАЙКА

Аз връщам се при теб, когато
небето над мене се смрачи
и мъката - стрела в сърцето,
запрати и деня ми помрачи.

Всеопрощаваща и драга,
приемаш ме на прага свой
и с усмивката си блага
в душата вливаш ми покой.

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??