Всеки гледа и се мръщи,
ала като се налага...
Днес ремонт ще правим вкъщи.
Борко също ще помага.
Бързо грабна свойта четка
и захвана – по стени,
по прозорци... Ау, че гледка!
Само ми го погледни...
Ужким тате му показа,
но къде ти – за финал
взе накрай, че се омаза
Борко целиничък-цял.
© Борко Бърборко Все права защищены
И после...пак ремонт!