28 сент. 2013 г., 16:52

Малечка Палечка -2 

  Поэзия
410 0 5

                                                                   

                                     Малечка Палечка-2

                                                           

                                                               На Дидка - продължение...

 

                                    Ти си Втора, но не Второстепенна!

                                    Ти си толкова мила, добра!

                                    Запази свойта нежна усмивка!

                                    И дарявай я пак на света!

 

                                    Ти летиш със крилата на Обич!

                                    Нека бъдеш и в идните дни!

                                    Съхранявай детското в себе си !

                                    Дори и когато най-много боли!!!

 

 

                                                 М а м а 

 

© Виолета Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??