стари възлести връзки
протрили до болка
всяка малка извивка на (с)мисъл
за път
до капка попиват забързано
в пръстите
насочени право към някъде
там
шепнешком
ме убиват и водят и връщат
към изгрев неискрен
в псевдоприливен цвят
от вчера и някога
в неудобни за малки мечтания
стъпки
боса утре ще тръгна
идваш ли?
© Дора Павлова Все права защищены