8.06.2009 г., 0:21 ч.

***(малка крачка) 

  Поезия
1221 0 31

 

 

стари възлести връзки

протрили до болка

всяка малка извивка на (с)мисъл 

за път

до капка попиват забързано 

в пръстите

насочени право към някъде 

там

шепнешком

ме убиват и водят и връщат

към изгрев неискрен

в псевдоприливен цвят  

от вчера и някога

в неудобни за малки мечтания

стъпки 

 

боса утре ще тръгна

 

идваш ли?

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??